Izu9tggxsiag4bmjn3gv

Somekuvakoulutus

Myyvät kuvat someen ja nettiin -verkkokoulutus

   Katso esittelyvideo

Verkkokurssi, jolla opit käytännönläheisesti, miten ja minkälaisia kuvia someen kannattaa tehdä!

Kuvat ovat somessa ja nettisivuilla ehdottoman tärkeä elementti. Ilman kuvia somepäivityksesti eivät erotu joukosta ja huonolaatuiset kuvat antavat yrityksestäsi amatöörimäisen mielikuvan. Jokainen somekanava vaatii erikokoisia kuvia, jotta ne näyttäisivät mahdollisimman hyviltä. Pelkästään Facebookissa on paljon muistettavaa, jos haluaa kansikuvan, profiilikuvan, päivitysten kuvat ja mainoskuvakoot näyttävän näköisiksi. Visuaalisuutta voi käyttää markkinoinnissa monin tavoin hyväksi, jos vain osaa!

Esittelemme nyt todella suositun ja kehutun somekuvankäsittelykoulutuksemme ensimmäistä kertaa kätevänä verkkokurssina. Koulutuksen aikana Art Director Henna Kuvaja opettaa sinulle hyödyllisimmät kuvankäsittelytyökalut, sekä muuta tärkeää tietoa somekuvien tekemisestä.

Käymme läpi visuaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia:

  • Missä kanavissa kuvia kannattaa hyödyntää
  • Kanavakohtaiset kuvakoot ja kuvasuhteet
  • Parhaat ilmaiset kuvapankit
  • Aloittelijaystävälliset ja helppokäyttöiset ohjelmat kuvankäsittelyyn.


Kouluttajasi


Henna Kuvaja
Henna Kuvaja

Henna on esteetikko, jolle visuaalisuus on kaikki kaikessa. Kuululla hänet tunnetaan tittelillä Art Director, ja Kuulun visuaalinen ilme onkin hyvin pitkälti Hennan käsialaa. Yksi Hennan tärkeimmistä työtehtävistä on sisältöjen muuttaminen upeiksi somessa jaettaviksi kuviksi, mutta loihtiipa hän käden käänteessä kaiken yrityksen visuaalisesta ilmeestä aina painotuotteisiin. Hennan lempiharrastuksiin kuuluvat muun muassa minimalististen Instagram-kuvien sommittelu sekä nolojen soittolistojen kasaaminen 70-luvun hittibiiseistä.

Hennan missio on tehdä internetistä kauniimpi paikka, yksi kuva kerrallaan. Hänen käytännönläheisillä opeillaan sinustakin voi tulla oman elämäsi graafikko!


Opinto-ohjelma


  1. Kurssin esittely
Saatavilla päiviä
päiviä kun olet ilmoittautunut
  2. Mitä sinun tulee tietää kuvista
Saatavilla päiviä
päiviä kun olet ilmoittautunut
  4. Visuaalinen ilme somessa
Saatavilla päiviä
päiviä kun olet ilmoittautunut
  5. Tärkeää nippelitietoa someen sopivista kuvista
Saatavilla päiviä
päiviä kun olet ilmoittautunut
  6. Kuvankäsittely pöytäkoneella
Saatavilla päiviä
päiviä kun olet ilmoittautunut
  7. Kuvankäsittely mobiilissa
Saatavilla päiviä
päiviä kun olet ilmoittautunut
  8. Lopuksi
Saatavilla päiviä
päiviä kun olet ilmoittautunut

Usein kysytyt kysymykset


Mitä välineitä ja laitteita tarvitsen kurssin suorittamiseen?
Tarvitset kurssin suorittamiseen vain tietokoneen ja internet-yhteyden. Kaikki kurssin aikana esittelemämme kuvankäsittelyohjelmat toimivat selaimessa, joten sinun ei tarvitse asentaa tietokoneellesi mitään ylimääräistä. Helppoa!
Milloin kurssi alkaa ja loppuu?
Kurssin kaikki materiaali on käytössäsi heti. Se on täysin omaan tahtiin suoritettava verkkokurssi - päätät itse, milloin aloitat ja lopetat.
Kuinka pitkään minulla on pääsy kurssille?
Ostamasi yksittäinen verkkokurssi on käytössäsi vuoden ajan ostopäivästä lähtien. Sinulla on siis vuoden ajan rajaton henkilökohtainen pääsyoikeus tälle kurssille – minkä tahansa ja kaikkien laitteiden kautta, mitä omistat.
Jos en ole tyytyväinen kurssiin?
Me emme koskaan haluaisi sitä tapahtuvan! Jos olet tyytymätön ostokseesi, otathan yhteyttä meihin ensimmäisen 7 päivän aikana ja palautamme rahasi takaisin.

Aloita nyt!