Swpvpnnutto4jqgizclf

Muistimestarin polku

Miten kehität muistiasi sekä muistat nimet, to-do listat ja numerot kätevästi.

Tämä verkkokurssi antaa sinulle avaimet parempaan muistiin.

Opit kurssilla yhden tehokkaimmista ja toimivimmista muistimenetelmistä, mutta myös sen, miten voit muutamilla tekniikoilla kehittää muistiasi ja lisätä mielesi tehokkuutta ja joustavuutta. Tämä on tärkeää, koska aivot ovat sinun suurin voimavarasi.

Se, miten hyödynnät aivojasi, miten joustavasti ja monipuolisesti osaat käyttää mieltäsi määrittää sen, miten hyviin tuloksiin pääset.

Muistimestarin polun kuljettuasi muistat jatkossa nimet aivan satavarmasti sekä voit halutessasi jättää paperiset kauppalistat, matkatavaralistat, päivän TO-DO listat ja muut muistilistat, sillä tämän verkkokurssin jälkeen huomaat nousseesi lähemmäs jedimestarin tasoa. Pääset tuloksiin takuulla, jos vain käytät tällä kurssilla oppimiasi tekniikoita.

Nyt on aika astua muistimestarin polulle!


Kouluttajasi


Petri Kassinen
Petri Kassinen

Petrillä on monta lempinimeä: Gandalf, Master of Mind Games, Kuulun Taikuri, Katto-Kassinen, … Monet näistä nimistä kertovat sen, että Petri on rento, rauhallinen, lämmin ja asioihin avoimesti suhtautuva optimisti. Kuululla hän toimii yritysvalmentajana sekä kouluttajana.

Petriä kiehtoo mielentoiminta, kehonkieli, vuorovaikutus- ja ajattelutaidot ja erityisesti niiden vaikutus hyvinvointiin.

Petri on kouluttautunut ratkaisukeskeinen ammattivalmentaja, organisaatio kehittäjä ja työnohjaaja sekä kansainvälisesti sertifioitu NLP-kouluttaja. Oman työnsä ohella hän toimii mm. avustavana kouluttajana Dr. Richard Bandlerin ja LaVallen sekä maailmankuulun hypnotistin Paul McKennan järjestämissä kansainvälisissä seminaareissa. Lisäksi hän on mukana Ratkes ry:n hallituksessa ja samalla myös Pohjois-Pohjanmaan alueen toimintakoordinaattori.


Ostaessasi tämän kurssin saat myös seuraavat tukimateriaalit:

  • Muistimestarin polku e-kirjan
  • Harjoitus -ja tehtäväkirjan
  • Muistimestarin polku podcastin

Usein kysytyt kysymykset


Mitä välineitä ja laitteita tarvitsen kurssin suorittamiseen?
Tarvitset kurssin suorittamiseen vain tietokoneen ja internet-yhteyden sekä kynää ja paperia.
Milloin kurssi alkaa ja loppuu?
Kurssin kaikki materiaali on käytössäsi heti. Se on täysin omaan tahtiin suoritettava verkkokurssi - päätät itse, milloin aloitat ja lopetat.
Kuinka pitkään minulla on pääsy kurssille?
Ostamasi yksittäinen verkkokurssi on käytössäsi vuoden ajan ostopäivästä lähtien. Sinulla on siis vuoden ajan rajaton henkilökohtainen pääsyoikeus tälle kurssille – minkä tahansa ja kaikkien laitteiden kautta, mitä omistat.
Jos en ole tyytyväinen kurssiin?
Me emme koskaan haluaisi sitä tapahtuvan! Jos olet tyytymätön ostokseesi, otathan yhteyttä meihin ensimmäisen 7 päivän aikana ja palautamme rahasi takaisin.

Aloita nyt!